Sosyal Medya Bu Kareyi Konuşuyor

Sosyal Medya Bu Kareyi Konuşuyor
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif, hafta sonu Royal Halı Gaziantep galibiyetinin ardından ligde kalmayı garantilerken, taraftar gruplarının açtığı oyun salonunda çekilen fotoğ...

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif, hafta sonu Royal Halı Gaziantep galibiyetinin ardından ligde kalmayı garantilerken, taraftar gruplarının açtığı oyun salonunda çekilen fotoğraf ise sosyal medyada günün konusu oldu.

Geçen hafta takıma transfer edilen ve Türk Telekom maçında 11, Royal Halı Gaziantep maçında da 20 sayı atarak Uşaklıların gönlüne taht kuran NBA kökenli Amerikalı basketbolcu Sam Young’ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı milyonlarca kişi tarafından paylaşılarak günün konusu oldu. Taraftar gruplarının açtığı oyun salonuna kulüp yöneticileri ile giden Amerikalı oyuncu, okey oynayan kulüp başkanının yanında çekilen fotoğraf karesinde, “NBA’de doğdu, Uşak’ta okeye yancı oldu. Helal olsun Sam amca” gibi esprili paylaşımlarla milyonlarca kişinin sosyal medya sayfasında paylaşılarak Türkiye’nin ilgi odağı olmayı başardı.

Öte yandan kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye ve Uşak’a geleli kısa bir süre olmasına rağmen taraftarlarla ve takım arkadaşlarıyla bütünleşen NBA patentli yıldız Sam Young’ın önümüzdeki sezon Muratbey Uşak Sportif’te kalması için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.