Sow: “Şampiyonluk Önümüzdeki Hafta Gelecek”

Sow: “Şampiyonluk Önümüzdeki Hafta Gelecek”
Fenerbahçeli futbolcular Michal Kadlec ve Moussa Sow, Beşiktaş ile oynadıkları ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan derbi maçın ardından, önümüzdeki haftalarda alacakları galibiyetlerle şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini söylediler.

- Fenerbahçeli futbolcular Michal Kadlec ve Moussa Sow, Beşiktaş ile oynadıkları ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan derbi maçın ardından, önümüzdeki haftalarda alacakları galibiyetlerle şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini söylediler.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, bu akşam sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, “Çok iyi bir ilk 30 dakika çıkardık. İlk yarının son 15 dakikasında ise rehavete kapıldık. Devrenin bitmesine bir dakika kala gol yemek de kolay değil. İkinci yarının başında Beşiktaş’ın kırmızı kartı söz konusuydu. Biraz daha sabırlı, konsantre bir şekilde oynamalıydık. İkinci, üçüncü golü bile bulabilecek pozisyonları yakaladık. İnşallah şampiyonluk önümüzdeki hafta gelecek” dedi.

KADLEC: “MAÇA İYİ BAŞLADIK”

Sarı-lacivertli futbolcu Michal Kadlec ise maça çok iyi başladıklarını vurgulayarak, “İlk golü bulduktan sonra kendi oyunumuzu gösterdik. Sonra düşüş oldu ve gol yedik. İkinci yarı da çok iyi geçmedi. Şampiyonluğu ilan edebilirdik. Üzgünüz ama ilerleyen haftalarda şampiyonluğu ilan edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.