Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacağı Gümüşhanespor maçıyla 33 gün sonra kendi sahasında lig maçına çıkacak. Seyrantepe Tesisleri'ndeki maç saat 13.00’da başlayacak.

- Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacağı Gümüşhanespor maçıyla 33 gün sonra kendi sahasında lig maçına çıkacak. Seyrantepe Tesisleri'ndeki maç saat 13.00’da başlayacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ligdeki son galibiyetini 1 Ekim’de kendi sahasında Kocaeli Birlikspor’u 2-1 yenerek aldı. Kendi sahasında oynaması gereken Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve MKE Ankaragücü maçları Kobani protestolarından dolayı oluşan güvenlik sorunu gerekçe gösterilerek ertelenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynadığı son 2 maçta ise Pazarspor ve Göztepe’ye 2-0 yenilerek alt sıralara indi. Hafta arasında Albimo Alanyaspor’u 3-2 yenerek Türkiye Kupası’nda gruplara kalan Diyarbakır ekibi, Gümüşhanespor’u mağlup ederek de ligde çıkışa geçmek istiyor.

TAKIMDA CEZALI VE SAKATLAR VAR

Öte yandan karşılaşmayı İzmir’den Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe'nin yardımcılıklarını Sercan Ertemçöz ve Mustafa Han yapacak. Maçın biletleri 3 liradan satılırken, yeşil-kırmızı-sarılı takımda cezalı Ertan ile sakatlıkları devam eden Emre Hasan, Samet, Mansur Ay ve Caner’in forma giyemeyeceği açıklandı.

Sakatlıktan kurtulan Şeyhmus Özer’in 11’de görev yapması beklenirken, maçın önemine dikkat çeken teknik direktör Coşkun Demirbakan, mücadele gücü yüksek bir takım olan Gümüşhanespor’a karşı çok iyi mücadele etmeleri konusunda futbolcuları uyardı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.