Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüpte ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüpte ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, 'yönetimin futbolculara yapılan ödemelerde sıkıntı çektiği' yönündeki iddiaları cevapladı.

Gevrek, ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Ortaya atılan söylentilerin takıma zarar verdiğini dile getiren Gevrek, "12. ayda ödeme yapılmayacak gibi bir söylenti var. Daha bu işin başındayken, 'peşinatlar verilmedi, verilmeyecek' söylentileri vardı. Kamuoyu her söylentiye inanmasın. Bunlar dedikodudur. Bu dedikoduyu dillendirenlerde art niyet vardır. Daha 12. ay gelmemiş ama futbolculara yapılacak ödemelerle ilgili sıkıntı çıkacağı iddiaları ortaya atılıyor. 5-6 aydır hiçbir sıkıntı çıkmamış, 12. ayda mı sıkıntı çıkacak? Bu söylentilere üzülüyorum. Bunlar sadece takıma zarar verir. Bu dedikodulara inanmamak lazım. Bu söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Takımımızda herhangi bir sıkıntı yok. 12. ay henüz gelmedi, gelince bir kez daha konuşuruz" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEKTİR"

Gevrek, birlik ve beraberliğe büyük önem verdiklerini kaydederek, "Bizim için en önemlisi birlik ve beraberliği sağlamak. Yeni Malatyaspor yönetimi olarak birlik ve beraberliği sağlama adına büyük gayret sarf ettik. Bunun meyvelerini de aldık. Birlik ve beraberlik noktasında hemşehrilerimizden destek aldık, almaya da devam ediyoruz. Birlik ve beraberliği elimizden geldiğince sürdürmeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik olursa orada güç doğar. Biz Yeni Malatyaspor'da böyle bir gücü oluşturmak istiyoruz. Herkesin sahip çıkmasıyla birlikte Malatya özlenen günlerine yeniden döner" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.