Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'da, 8 haftalık kötü gidişatın faturası performanslarıyla tüm kentten tepki alan oyunculara kesildi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'da, 8 haftalık kötü gidişatın faturası performanslarıyla tüm kentten tepki alan oyunculara kesildi.

Turgutluspor Yönetim Kurulu, Menemen Belediyespor mağlubiyeti sonrası yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı. Alınan kararlar sonucunda, futbolculardan Hasan Engin Ekler ve kaleci Recep Biler süresiz kadro dışı bırakıldı ve iki oyuncuya ayrı ayrı 5 bin TL ceza kesildi. Ayrıca, radikal bir karar alan yönetim, takımdaki bütün futbolculara da 10 bin TL para cezası verdi.

Turgutluspor yönetimi, karar sonrası yaptığı açıklamada, "Son 8 haftalık periyotta alınan kötü sonuçlar ve kaybedilen puanlar sonrası oluşan kötü duruma yönetim kurulu olarak ciddi önlemler almaya çalışıyoruz. Alınan bu önlemler doğrultusunda tüm futbolculara 10 bin TL para cezası verilmiştir. Ayrıca takım oyuncularından Hasan Engin Ekler ve Recep Biler'in süresiz kadro dışı bırakılmasına ve her iki oyuncuya da ayrı ayrı olmak üzere 5 bin TL ekstra para cezası kesilmesine yönetim kurulu tarafından karar verilmiştir. Kadro dışı bırakılan oyuncuların, altyapı antrenörleri nezaretinde U-19 takımıyla antrenmanlara katılması gerektiği kendilerine tebliğ edilmiştir. Kötü gidişata dur demek adına alınan bu önlemlerin tarzı ve dozu gittikçe sertleşecektir. Bizler de her birimiz birer Turgutluspor sevdalısı olarak herkes kadar üzülüyoruz. Bu durumu düzeltmek ve Turgutlusporumuzu layık olduğu yere getirmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gerçek Turgutluspor taraftarından özür diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.