Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Tokatspor’un 8. maçta aldığı galibiyeti değerlendirerek, “Şu anda Tokatspor’un çıkışa ihtiyacı vardı. Vites büyütmemiz lazım. İnşallah bu maç onun başlangıcı olur” dedi.

- Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Tokatspor’un 8. maçta aldığı galibiyeti değerlendirerek, “Şu anda Tokatspor’un çıkışa ihtiyacı vardı. Vites büyütmemiz lazım. İnşallah bu maç onun başlangıcı olur” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle son 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Tokatspor, Ofspor’u 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Tokatspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Birinci ile kendi sahasındaki ilk maçında galibiyetle tanışan takımda moraller düzeldi. Teknik Direktör Birinci ise maçın sonuç olarak iyi olduğunu, oyun olarak ise bunu söyleyemeyeceğini kaydetti. Takımı henüz tanımadığını ve çok eksikleri olduğunu ifade eden Birinci, “Bu eksiklerimizi en kısa zamanda gidermeye çalışacağız. Şu anda Tokatspor’un çıkışa ihtiyacı vardı. Vites büyütmemiz lazım. İnşallah bu maç onun başlangıcı olur. Bu maç sakın bizi aldatmasın, oyuna baktığımızda iyi futbol oynamadık. Sadece sonuç olarak iyi idi. Benim takımım ısıracak, koşacak ve mücadele edecek. Böyle galibiyeti istemiyorum. Bu takım daha iyi olacak” diye konuştu.

Birinci, transfer çalışmaları için 5-6 hafta kaldığını ifade ederek, “Eksik gördüğümüz yerlere mutlaka transfer yapacağız. İnşallah Tokatspor, taraftarın şehrin hak ettiği yerlere gelecek. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum, Tokatspor’u daha çok gelip desteklesinler. Çünkü Tokatspor Tokat için bir markadır” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.