Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Ulüözlü, 7 haftalık galibiyet hasretini Teknik Direktör Mehmet Birinci ile sona erdirdiklerini söyledi.

- Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Ulüözlü, 7 haftalık galibiyet hasretini Teknik Direktör Mehmet Birinci ile sona erdirdiklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor da 2-0 galip geldiği Ofspor maçının sevinci yaşanıyor. Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Ulüözlü, 7 haftalık galibiyet hasretini Teknik Direktör Mehmet Birinci ile sona erdirdiklerini belirterek, “Deplasmanda aldığımız bir puan ve peşinden Ofspor galibiyetiyle takımımız eski güzel günlerine dönerken, seyircimizde özlenen futbolu izlemiş oldu. Ben buradan hocamıza ve futbolcularımıza böyle güzel bir futbol izlettirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Tokatspor’un hedefine doğru adım adım ilerlediğini belirten Uluözlü, “Tokatspor camiası olarak önümüze koyduğumuz bir hedef var. Bu hedefe adım adım bundan sonra ilerlemeye devam edeceğiz İnşallah sezon sonunda taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşacağız. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kütahya TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Hedefimiz deplasmandan 3 puanla dönmek. Şuan maç kaybetmeye tahammülümüz yok. İlk günkü heyecanımız devam ediyor. 3 maç üst üste alırsak play-off oynamaya hak kazanacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.