Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Göztepe Ceo’su Barış Güçlü’nün, Ekim ayında Londra’da katıldığı “Football Business Summit” fuarında yakın temaslarda bulunduğu Alman devi Borussia Dortmund’la kurulan ilişkiler meyvesini verdi.

- Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Göztepe Ceo’su Barış Güçlü’nün, Ekim ayında Londra’da katıldığı “Football Business Summit” fuarında yakın temaslarda bulunduğu Alman devi Borussia Dortmund’la kurulan ilişkiler meyvesini verdi.

Göztepe Altyapı Koordinatörü Yüksel Can, Altyapı Antrenörleri Suat Arıcan, Aktan Kutlu, Şadan Kıranlar ve A Takım İzleme Sorumlusu Burak Başar, Borussia Dortmund’u ziyaret etti. Sarı-kırmızılı yetkililer, Alman kulübünün altyapısında kurulan sisteme ilişkin Borussia Dortmund altyapı koordinatörleri ve antrenörlerinden detaylı bilgi aldı. Borussia Dortmund kulübünün tesislerini ve altyapı işleyişini yakından inceleyen ve antrenörlerden bilgi alan heyet, Göztepe’nin geleceği olan altyapı ile ilgili neler yapılabileceği konusunda önemli notlar topladı.

Almanya’da altyapı antrenmanı ve maçlarını da takip eden altyapı koordinatörü Yüksel Can ve antrenörler, Borussia Dortmund ziyaretinin ardından PSV Eindoven altyapısını, tesislerini ve stadını da yakından inceledi.

SPOR TOTO 2. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.