Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Körfez İskenderun Spor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Körfez İskenderun Spor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

TFF antrenman sahasında, teknik direktör Mustafa Uğur yönetimindeki antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi. Hafif sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu İrfan Başaran, antrenmanı düz koşuyla tamamladı.

ÇETİN: "LİDERLİĞİ TEKRAR ALACAĞIZ"

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Aydın Çetin, ligin uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, liderliği yeniden ele geçireceklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, Körfez İskenderun Spor maçından galip ayrılacaklarına inandıklarını belirterek, "Pendikspor maçına çok iyi başladık. 2 farklı skoru da elimize aldık. Skoru koruyamadık. Bu futbolda olağan bir şey. İkinci yarıda biraz geri çekildik. Skoru korumaya yönelik. Ama bakınca Pendikspor çok gol pozisyonu bulamadı. Duran toplarla goller buldu. Futboldan önce daha farklı şeyler ön planda olan bir maçtı. Kulüp başkanımıza yapılan çirkin saldırılar vardı. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Bunlar futbola yakışmıyor. Eninde sonunda onlarda buraya gelecek. İnşallah onlar aynı muamele ile karşılaşmaz. Biz daha dikkatli oluruz. O yüzden alınan 1 puan kötü bir puan değil. Lig uzun bir maraton. İnşallah bu hafta kendi sahamızda galip gelir puan farkının açılmasına izin vermeyip, tekrar liderliği onlardan alırız" dedi.

KAHYA: "GALİP GELMEMİZ GEREKEN BİR KARŞILAŞMA"

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya, Körfez İskenderun Spor karşılaşmasından mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

İç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını dile getiren Kahya, "İç sahada mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Pendikspor’un da zorlu bir maçı var. Puan kaybedebileceği bir hafta. Bu hafta mutlak galip gelip, puan kaybetmesi durumunda da liderliğe oturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.