Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u 3-0 yenen Göztepe, zirve takibini sürdürdü.

- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u 3-0 yenen Göztepe, zirve takibini sürdürdü.

Bu karşılaşmanın ilk yarısında deplasman baskısını hissettiklerini söyleyen Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Bu baskıyı ilk yarının sonunda attığımız golle kırdık. İlk yarının sonunda attığımız golün etkisiyle ikinci yarıya da iyi başladık. İyi mücadele ederek rakibe pozisyon vermedik. Beklediğimiz galibiyeti aldık” dedi.

Farklı bir galibiyet beklemelerine rağmen karşılaşmanın zor geçtiğini vurgulayan Diyadin, “Her takımın bir hedefi var. Bu yüzden çember daraldıkça takımlar arasında mücadele artıyor. Geriye kalan maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Ligin 20. haftasında İzmir’de oynayacakları İnegölspor maçına da değinen tecrübeli teknik adam, “İnegölspor maçının, diğer maçlardan bir farkı yok. Her maçı tek tek değerlendirip, kazanmak ve hedefe ulaşmak adına çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

SPOR TOTO 2. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.