Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü 1-0 yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.Maç sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyy...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü 1-0 yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, oldukça önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ligin boyu kısaldıkça maçların zorluk derecesinin arttığını kaydeden Uçar, ”Aydınspor takımı bize karşı iyi bir oyun ortaya koydu. Tabii istediğimiz gibi oynayamasak da, zaman zaman iyi işler yaptık. Bu saatten sonra her maç zor. Takımımı tebrik ediyorum. Tabii rakiplerimiz kaybetmiş. Bunlar bizim dışımızda gelişen şeyler. Lider olduk. Liderlik zordur. Bizim bu zorluğun üstesinden gelmemiz lazım. Yine bizim gibi bu stresi yaşayan takımlar var. Örneğin Pendikspor. Tabii bu maçtan sonra oyuncularımla birebir görüşeceğim. En azından şampiyonluğu yaşamamış olan futbolcularımıza olayı anlatmamız lazım. O stresi hep birlikte yaşıyoruz. Ama biz bunun üstesinden gelecek bir takımız. Ben taraftarlarımızdan tıpkı bugün olduğu gibi bizi 90 dakika desteklemelerini istiyorum. Zaman zaman oyunun hakimiyetini kaybettik. Şampiyon kolay olunmuyor. Taraftar, basın, takım bir arada olursa her şey daha da kolaylaşır. Siz basın da bu hafta bize bu hafta boyunca çok iyi destek oldu. Bundan sonra da aynı desteği bekliyorum. Pendik maçından önce önümüzde Karagümrük maçı var. Kalkıp şimdiden Pendik maçının stresini yaşayacak değiliz. Karagümrük iyi bir takım. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız” dedi.

MURAT YOLDAŞ: “BU ANLAYIŞ BİZİ PLAY-OFF’A GÖTÜRÜR”

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Murat Yoldaş, “Takımım iyi oynadı. Özellikle savunmada hata yapmadık. Golde bile hatamız yoktu. Bu kadar iyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Ancak biz bugün çok bir şey kaybetmedik. Bu oyun anlayışı bizi Play-off’a götürür. Yeni Malatyaspor’u galibiyetinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

AYDINSPOR 1923 TEKNİK DİREKTÖRÜ MURAT YOLDAŞ, YENİ MALATYASPOR KARŞISINDA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUKLARINI İFADE ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.