Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü yenerek liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor’da yönetim hafta sonu oynanacak Karagümrük maçının Başakşehir Stadı’nda oynanması için başv...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü yenerek liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor’da yönetim hafta sonu oynanacak Karagümrük maçının Başakşehir Stadı’nda oynanması için başvuruda bulundu.

1 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da karşılaşacağı rakibi Karagümrük’ün maçlarını oynadığı Vefa Stadı’nın zemininin sentetik olması durumunu göz önüne alan Yeni Malatyaspor yönetiminin, İstanbul temsilcisinin başkanı Cengiz Günaydın ile stadın değiştirilmesine dair yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı ve karşılaşmanın Başakşehir Stadı’nda oynanması için girişimlere başlandığı belirtildi.

2. Lig’de haftanın sonucu en merak edilen müsabakası olan Centone Karagümrük karşılaşmasında İstanbul’da yaşayan Malatyalıların maça göstereceği ilgiyi de düşünen sarı-kırmızılı yönetimin, İstanbul Başakşehir yönetimine başvuruda bulunup, karşılaşmayı kendi statlarında oynamak istediğini ilettiği öğrenildi.

Centone Karagümrük - Yeni Malatyaspor karşılaşmasının Başakşehir Stadı’nda oynanması halinde Malatyalı taraftarlara en az 10 bin kişilik kontenjan ayrılmasının planlandığı ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.