Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Bandırmaspor’un rakibine mağlup olduğu haftada bu fırsatı iyi değerlendirip Gümüşhanespor’u yenerek Spor Toto 2. Lig’de liderliğe yükselen Göztepe’de şampiyonluk şarklıları söyleniyor.Pazar günü Kırkl...

Bandırmaspor’un rakibine mağlup olduğu haftada bu fırsatı iyi değerlendirip Gümüşhanespor’u yenerek Spor Toto 2. Lig’de liderliğe yükselen Göztepe’de şampiyonluk şarklıları söyleniyor.

Pazar günü Kırklarelispor’la yine İzmir’de oynayacak olan Göz-Göz, bu maçtan 3 puanla ayrılır, Hatayspor’la evinde karşılaşacak olan Bandırmaspor da rakibine yenilirse, sarı-kırmızılı İzmir ekibi şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyecek. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Metin Diyadin, camiayı rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken, “Göztepe için başarının tanımı, şampiyonluk kupasını kaldırmaktır” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime 2 hafta kala liderlik koltuğuna oturan Göztepe’de herkes şampiyonluktan emin. Kendileri açısından hayati öneme sahip bir maçı taraftarlarının desteğiyle kazandıklarını söyleyen Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Son haftalara girdikçe maçların zorluk derecesi artıyor. Bu maçlara hem fiziksel hem de mental olarak hazır olmak gerekiyor. Biz de son haftalarda hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” dedi.

“HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Ligin son 2 haftasında final niteliğinde maçlar oynayacaklarını anlatan tecrübeli teknik adam, “Gümüşhanespor maçı sonrasında tekrar lider olduk fakat daha bir şey başarmış değiliz. Göztepe için başarının tanımı, şampiyonluk kupasını kaldırmaktır. Bu hafta elde ettiğimiz avantajı ligin son haftasına kadar sürdürüp, hedefe ulaşmak istiyoruz. Tüm camia olarak galibiyeti unutup, haftaya oynayacağımız Kırklarelispor maçına yoğunlaşmalıyız” diye konuştu.

40 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

Göztepe’nin İzmir Atatürk Stadı’nda Gümüşhanespor’u 1-0 yenerek liderliğe yükseldiği karşılaşmayı 14 bin 518 biletli taraftar takip ederken, 26 Nisan Pazar günü yine aynı statta oynanacak olan Göztepe-Kırklarelispor maçını ise 40 bine yakın taraftarın izlemesi bekleniyor.

KALAN MAÇLAR

63 puanla Bandırmaspor’un 2 puan önünde yer alan Göztepe, gelecek hafta Kırklarelispor’u konuk ettikten sonra ligin son haftasında da Nazilli Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Göztepe’nin rakibi Bandırmaspor ise gelecek hafta 3. sıradaki Hatayspor’la, son hafta ise ligden düşmesi kesinleşen Altay’a konuk olacak.

ŞAMPİYONLUK ŞANSI

Pazar günü Kırklarelispor’la yine İzmir’de oynayacak olan Göz-Göz, bu maçtan 3 puanla ayrılır, Hatayspor’la evinde karşılaşacak olan Bandırmaspor da rakibine yenilirse, sarı-kırmızılı İzmir ekibi şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyecek. PTT 1. Lig’e 2012-2013 sezonunda veda eden Göztepe, 2 sezonun ardından yeniden bu ligde mücadele etme hakkını elde edecek.

GÖZTEPE’NİN İZMİR ATATÜRK STADI’NDA GÜMÜŞHANESPOR’U 1-0 YENEREK LİDERLİĞE YÜKSELDİĞİ KARŞILAŞMAYI 14 BİN 518 BİLETLİ TARAFTAR İZLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.