Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Ankaragücü maçının Tokatspor taraftarına seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için bir dezavantaj olduğunu söyledi.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tokatsp...

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Ankaragücü maçının Tokatspor taraftarına seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için bir dezavantaj olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tokatspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçında geçen sezondan kalan ceza sebebiyle taraftar desteği alamayacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) kural güncellenmesiyle Ankaragücü taraftarları ise kendilerine ayrılan tribünde maçı izleyebilecek. Ankaragücü maçına Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda çift kale maç yaparak hazırlanan bordo-beyazlı ekip, seyircisiz oynayacağı maçı yara almadan tamamlamak istiyor. Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydetti. Ankaragücü’nün ligin iddialı takımlarından birisi olduğunu ifade eden Bulut, "Bu işe bayağı yatırım yaptı, oyuncu transfer etti. Aldığı oyuncular geçen yıl süper ligde oynayan oyuncular. Bizde iyi bir takımız. Geçtiğimiz dönemde yaşadığımız sorunları yaşamamak için lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Maçın Tokatspor taraftarına seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için bir dezavantaj olduğunu ifade eden Bulut, "Bu dezavantajı, oynayacağımız futbol, yapacağımız mücadele ile avantaja çevireceğiz. Kolay maç olmayacak. Bu maç onlardan birisi. İlkler her zaman zordur. Hedefimiz galibiyet olacak” diye konuştu.

SPOR TOTO 2. LİG EKİPLERİNDEN TOKATSPOR, ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI GAZİOSMANPAŞA STADYUMU'NDA YAPTIĞI ANTRENMAN İLE SÜRDÜRDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.