Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Enes Perçin, Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kazanıp, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Enes Perçin, Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kazanıp, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Perçin, geride kalan 4 haftada 4'te 4 yaparak, iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Yolumuza devam etmemiz için mutlak kazanmamız gereken bir maç. İyi bir seri yakaladık 4 haftadır. İyi şeyler yapabiliyoruz. Rakiplerinde bu süreçte puan kaybetmesi lazım. Biz iyi olalım, biz kazanalım artık ligin sonuna kadar bu yarıştan kopmadığımızı herkes bilsin, gerisi Allah'ın takdirine bırakalım. Kalan süreçte taraftarlarımızın desteğini istiyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

"İTİRAZDA BULUNACAĞIZ AMA LEHİMİZE DÖNÜŞECEĞİNİ SANMIYORUM"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına itiraz edeceklerini vurgulayan Perçin, "Her aldığımız cezalardan sonra itiraz ediyoruz. Buna da edeceğiz. Ama değişen bir şey olmayacak. Gözlemci raporunda belirtmiş. Stadyumda taraftarlar toplu bir şekilde küfür etmiş. Biz her ne kadar taraftarlarımıza sükunet içerisinde maç seyredilmesiyle ilgili tepkide bulunduysak da ortamın, atmosferin ve maçın kritik olması nedeniyle bazen taşkınlıklar olabiliyor. Bu konuda yapacak çok bir şeyimiz yok. İtirazda bulunacağız ama lehimize dönüşeceğini düşünmüyorum. Yola devam edeceğiz. Buna takılmamız lazım. Seyircili veya seyircisiz Çankırıspor maçından galip gelmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.