Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala kaleci Recep Biler ve golcü Ömer Yalçın'ı kadrosuna dahil etti.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala kaleci Recep Biler ve golcü Ömer Yalçın'ı kadrosuna dahil etti.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Profesyonel Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal hazır bulundu. 14 yıl aradan sonra tekrar yuvaya dönen deneyimli file bekçisi Recep Biler, "Yeniden yuvada olmak çok güzel bir duygu, 14 yıl önce Turgutluspor'dan ayrıldım, ancak kalbim hep buradaydı. Yeniden yollarımız kesişti, takımım için elimden geleni yapacağım" dedi. Gol bölgesine transfer edilen Ömer Yalçın ise, "Turgutluspor bildiğim bir camia, buradaki birçok oyuncuyu tanıyorum ve takım arkadaşlığı yaptım. Takımımızın hedeflerine katkı sağlamak için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

Turgutluspor'un alt yapısından yetişen ve Fenerbahçe formasıyla ünlenen 33 yaşındaki deneyimli file bekçisi Recep Biler kariyerinde Karşıyaka, Hacettepespor, Gaziantepspor, Altay, Balıkesirspor formalarını giydi. Gol bölgesine MKE Ankaragücü'nden transfer edilen 30 yaşındaki Ömer Yalçın ise, kariyerinde 70 kez rakip ağları havalandırdı. Ömer Yalçın kariyerinde Gaziantepspor, Gaskispor, Gaziantep B.Ş.B., Eskişehirspor, Boluspor, Kayseri Erciyespor, Konya Anadolu Selçukluspor, Altay, Aydınspor 1923 ve son olarak ta MKE Ankaragücü formalarını giydi.

SPOR TOTO 2. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.