Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, genç forvet oyuncusu Eren Görür, takımla yollarını ayırdığını açıkladı.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, genç forvet oyuncusu Eren Görür, takımla yollarını ayırdığını açıkladı.

Ligde 3'te 3 yaparak, 9 puanla zirveye yerleşen Yeni Malatyaspor'da Eren Görür krizi yaşanıyor. Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında ilk 18'e alınmayan ve maçı tribünden takip eden Eren Görür, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada takımla yollarını ayırdığını söyledi.

Kazım Koyuncu'nun 'İşte Gidiyorum' adlı şarkısından alıntı yapan genç oyuncu, kimseye bir kırgınlığının olmadığını ifade ederek, "Ayrılık zamanı erken de olsa geldi sanırım. Veda etmeyi beceremem. Herkes hakkını helal etsin. Hüznü, sevinci, mutluluğu ve acıyı paylaşmayı gördüğüm bu şehirden, benim için çok zor da olsa gidiyorum. Şarkıda söylendiği gibi 'ne küslük var ne de pişmanlık kalbimde, ayak izim kalmadan gidiyorum' Allah'a emanet olun" dedi.

SPOR TOTO 2. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.