Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Tokatspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Tokatspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde geride kalan 3 hafta sonunda 9 puan toplayan ve grupta lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, 20 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Tokatspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Liderliğini ve galibiyet serisini sürdürmek isteyen sarı-kırmızılı takım, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada yapılan teknik, taktik çalışmalarının ardından şut ve orta çalışmasıyla sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.