Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, takımın her geçen gün daha iyi bir performans ve mücadele sergilediğini söyledi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, takımın her geçen gün daha iyi bir performans ve mücadele sergilediğini söyledi.

Beyaz Grup'ta 3'te 3 yaparak, 9 puanla zirveye yerleşen Yeni Malatyaspor'da keyifler yerinde. Lige iyi başlayan ve devamını getiren Yeni Malatyaspor, Türkiye Kupası 2. Tur'da Eyüpspor ile eşleşti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, ligdeki son durum ve kupa eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ligde 3'te 3 yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Pilten, takımın her geçen gün üzerine koyduğunu dile getirdi.

Pilten, takımına mücadelesi ve performansının liderliği getirdiğini belirterek, "Biz lig öncesi taraftarlarımızdan, takımın tam anlamıyla oturması adına ilk 4-5 hafta için müsaade istemiştik. Özellikle 70. dakikadan sonra futbolcuların performanslarının düştüğü yönünde eleştiriler vardı. Ama her geçen gün takımımızda taşlar yerine oturuyor. Özellikle son Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında takımımız sahada 10 kişi kalmasına rağmen 90 dakika boyunca çok iyi mücadele etti" dedi.

"AYNI PERFORMANSI TOKATSPOR MAÇINDA DA SERGİLEMEK İSTİYORUZ"

Ligin 4. haftasında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Pilten, hem galibiyet serisini hem de liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Pilten, takımın her geçen gün daha iyi futbol oynadığına dikkat çekerek, "Takımımız her geçen hafta futbol olarak daha da keyif veriyor. Birkaç hafta sonra takımımız aldığı güzel skorların yanı sıra daha keyifli bir futbol izlettirecek. Geride kalan 3 hafta sonunda takımımız 3'te 3 yaparak, liderlik koltuğuna oturdu. Bu hafta Tokatspor ile deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Amacımız burada da aynı performans ve mücadeleyi ortaya koyarak, istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak" diye konuştu.

"KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ"

Pilten, iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını belirterek, "Türkiye Kupası'nda iyi bir geçmişe sahibiz. Özellikle bu sezon geniş bir kadromuza var. Tecrübeli ve yetenekli futbolculara sahibiz. Bu kapsamda hem ligi hem de kupayı götürebilecek durumdayız. Önceliğimiz lig ama kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.