Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Eren Görür, galibiyet serisi yakalayıp, sezonu mutlu sonla tamamlamak istediklerini söyledi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Eren Görür, galibiyet serisi yakalayıp, sezonu mutlu sonla tamamlamak istediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Eren, Tarsus İdman Yurdu maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını kaydederek, "Kazanmak için maça çıktık. Bizim için stresli bir maçtı. Rakiplerimiz bu haftayı galip tamamlamıştı. Bir de geçen haftaki mağlubiyetten sonra sahamızda mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. İç sahada rakipler gerçekten bizi çok zorluyorlar. Golü erken bulamadığımız zamanlarda baya bir sorun yaşayabiliyoruz. Tarsus İdman Yurdu maçında da öyle oldu. Kilit biraz zor açıldı. Ama iyi oldu. Sonradan güzel pozisyonlar bulduk. İnşallah bu galibiyet serilerine devam edeceğiz" dedi.

"SAHA BİZE EN BÜYÜK ENGEL"

Genç forvet, Malatya İnönü Stadı'nın zeminiyle ilgili sıkıntılarının olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Saha ile ilgili sıkıntı ortada. Futbol oynamaya çok müsait bir saha değil. Geçen seneden beri böyle. Silindir çekiliyor ve dışarıdan daha farklı görülebiliyor ama içeride çok ağır şartlar altında müsabaka oynanıyor. Bu da bizim gibi pas yapmasını seven bir takıma engel oluyor. Ama bu saatten sonra sahaya bahane bulmamalıyız. İçerideki maçlarımızı kazanıp, deplasmandan da puan ya da puanlar alıp, hedefimize kilitlenmeliyiz."

"RAHAT OLDUĞUM MEVKİDE FORMA GİYMEK İSTİYORUM"

Kendisini forvette rahat hissettiğini belirten Eren Görür, "Benim düşüncem çok önemli değil. Ben kendi mevkimde oynamak istediğimi her fırsatta dile getiriyorum. Artık bunu sürekli dile getirmekten sıkıldım. Ben bir kanat oyuncusu değilim. Geçen sene de elimden geldiğince oynamaya çalıştım. İyi ve kötü oynadığım maçlar oldu. Ama ben rahat oynadığım mevkide forma giymek istiyorum. Forvet hattında rahat ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.