Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor ile karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek, Samsunspor'u yenip, kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

- Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor ile karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek, Samsunspor'u yenip, kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 29 Ekim Çarşamba günü Samsunspor'a konuk olacak. Kupa maçıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Kupasını önemsediklerini ve Samsunspor'u yenip, gruplara kalmak istediklerini kaydetti. Gevrek, Türkiye Kupası'nda Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, "Yeni Malatyaspor olarak bu sezonki hedeflerimiz arasında Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek vardı. Ligde olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Önümüzde Samsunspor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

"HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK KALİTEDE BİR TAKIMIMIZ VAR"

Her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kaliteli bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

"Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu bir maç olacak ama her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek bir takımımız var. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Samsunspor maçında istediğimiz skoru alıp, gruplara kalacaklarından hiç şüphemiz yok."

"BAY HAFTASINI İYİ DEĞERLENDİRDİK"

Gevrek, ligde iyi bir şekilde yol aldıklarını ifade ederek, Hacettepespor maçıyla birlikte çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurguladı. Bay haftasını iyi değerlendirdiklerini belirten Gevrek, "Ligde iyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Özellikle ilk 4 haftada yakaladığımız galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyoruz. Bu haftayı bay geçirdik. Sakat futbolcularımızın takıma katılması adına bay haftası bizim için avantaj oldu. Önümüzdeki Hacettepespor maçıyla birlikte galibiyet serimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.