Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.lig
Spor Toto 2.lig temsilcisi Turgutluspor 10 numara avına çıktı, kırmızı siyahlılar forvet arkası bölgesine takviye yaparak ligde söz sahibi olacak bir takım kurmayı hedefliyor.

- Spor Toto 2.lig temsilcisi Turgutluspor 10 numara avına çıktı, kırmızı siyahlılar forvet arkası bölgesine takviye yaparak ligde söz sahibi olacak bir takım kurmayı hedefliyor.

Yeni sezona sayılı günler kala çalışmalarına devam eden kırmızı siyahlılar son oynadığı hazırlık maçında Karşıyaka karşısında sahaya koyduğu olumlu futbol ile otoriterlerden tam not alırken yönetim ve teknik heyet forvet arkası mevkiine transfer yapmak istiyor. Takımın performansından memnun olduklarını belirten Turgutluspor Sportif Direktörü Çetin Anlayanoğlu çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ve sezona hazır gireceklerini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anlayanoğlu;" Forvet arkası mevkiine transfer yapmak istiyoruz, uygun şartlar oluşursa bir kaç transfer daha yaparak kadromuza son halini vermek istiyoruz. 10 numara ihtiyacımız göze çarpıyor, bu bölge konusunda teknik heyetimizle birlikte sürekli diyalog halindeyiz. Ancak transfer yapmak için de transfer yapılmaz, takımımızın şuan ki kimyasına uygun ve bize saha içerisinde önemli katkı sağlayacak isimler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Kırmızı siyahlılar hafta sonu evinde yeni sezona merhaba diyecek ve Kartalspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.