Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve 9 hafta sonunda 19 puanlı Lider Zonguldak Kömürspor ve 18 puanlı Tuzla’nın ardından 17 puan ile 3'üncü sırada bulunan Manavgatspor, Pazar günü Lider Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın

- Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve 9 hafta sonunda 19 puanlı Lider Zonguldak Kömürspor ve 18 puanlı Tuzla’nın ardından 17 puan ile 3'üncü sırada bulunan Manavgatspor, Pazar günü Lider Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Manavgatspor Kulübü Başkanı Mahmut Şeker takımının deplasmanda oynadığı maçlarda daha iyi sonuçlar aldığını belirterek, "Ligdeki 2 yenilgimizi de kendi evimizde alırken deplasmanda oynadığımız 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik aldık. 9 maçta topladığımız 17 puanın 10’unu deplasmanda 7’sini ise kendi sahamızda aldık. Kendi evimizdeki maçlara bir çözüm bulmamız gerekiyor. Pazar günü deplasmanda lider Zonguldak Kömürspor ile oynayacağımız maçta en az 1 puan hedefliyoruz. Oyuncularımızın bunu başaracağına inanıyorum" dedi.

Pazar günü Zonguldak Karaelmas K. Köksal Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde Manavgatspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

SPOR TOTO 3. LİG 1. GRUP

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.