Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor’un Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, geçen hafta kendi evlerinde kaybettikleri 2 puanın telafisini yapacaklarını söyledi.

- Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor’un Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, geçen hafta kendi evlerinde kaybettikleri 2 puanın telafisini yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta ligde kendi evinde ağırladığı 1975 Payas Belediyespor ile berabere kalarak, puan kaybı yaşayan Yeni Diyarbakırspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Kemer Tekirovaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü yapılacak karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan kulübün futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, hazırlıkların iyi gittiğini kaydederek, geçen hafta beklemedikleri bir şekilde puan kaybettiklerini hatırlattı. Doğrul, “Kaybettiğimiz her puan hedefimizi zora sokuyor ama henüz kaybettiğimiz bir şey yok. Bunlar telafisi olan kayıplardır ve telafisini de yapacağız” dedi.

Takımda morallerin üst seviyede olduğunu da vurgulayan Doğrul, kart cezaları bulanan Erhan ve Enis dışında eksiklerinin olmadığını kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.