Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Yeni Diyarbakırspor, Türkiye liglerinde yenilgisi olmayan 9 takım arasında yer alıyor.

- Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Yeni Diyarbakırspor, Türkiye liglerinde yenilgisi olmayan 9 takım arasında yer alıyor.

Pazar günü oynanacak Kemer Tekirovaspor maçı için bugün Antalya’ya giden yeşil-kırmızılı takımda cezalı olan kaptan Erhan ve Enis kafilede yer almadı. Bu sezon deplasmanda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayarak başarılı bir grafik çizen Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasında ise 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Türkiye liglerinde yenilgisi olmayan 9 takımdan biri olan Diyarbakırspor, yarınki maçta hem deplasman başarısını sürdürmeyi hem de yenilmezliğini devam ettirmeyi amaçlıyor.

KAFİLE KEMER’DE KAMPA GİRDİ

Uçakla Diyarbakır’dan Antalya’ya giden yeşil-kırmızılı kafile, karayolu ile Kemer ilçesine geçerek Limra Otel’de kampa girdi. Yarın sabah karayolu ile maçın oynanacağı Tekirova’ya gidecek olan Yeni Diyarbakırspor’da cezalı olan kaptan Erhan ve Enis ile sakatlıktan kurtulmasına rağmen maç eksiği olan Ali Setirekli kafilede yer almadı.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 13.00

Pazar günü saat 13.00’da Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanacak olan maçı İzmir bölgesi hakemi Deniz Gültekin yönetecek. Gültekin’in yardımcılıklarını Aydın’dan Faik Polat ve İzmir’den Hakan Betaş yaparken, karşılaşmanın 4. hakemi ise İzmir’den Bülent Köken olacak. Bölgedeki Kobani gerginliği nedeniyle ertelenen 2. ve 3. Lig’deki maçların tarihi belirsizliğini koruyor. Yeni Diyarbakırspor - Dardanelspor maçıyla ilgili tarihin önümüzdeki hafta TFF tarafından belirleneceği bilgisi edinildi. Maçın Kasım ayı ortası veya sonuna doğru oynatılması planlanıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.