Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Selahattin Dinçel, Akademi Takımları antrenörleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

- Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Selahattin Dinçel, Akademi Takımları antrenörleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kulüp tesislerindeki kahvaltıya, Denizli Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Teknik Direktör Selahattin Dinçel, yardımcı antrenörler Nazım Gülay, Cahit Paşa, Altınay Çetin ve Orçun Kutlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, U19 Takımı Antrenörü Gökhan Hor, U17 Takımı Antrenörü Osman Kıraç, U16 Takımı Antrenörü Faruk Işık, U15 Takımı Antrenörü Engin Yılmaz, U14 Takımı Antrenörü Yücel Can, U13-U12 takımları Antrenörleri Hüseyin Tur, U11,U10,U9,U8 takımları antrenörü Kudret Iştın ve kaleciler antrenörü Ferruh Erdoğan katıldı.

Kahvaltı sonrası sohbet havasında geçen görüşmede, A Takım ile altyapı takımları arasındaki diyalogların artması konusunda görüş birliğine varıldı. Teknik direktör Selahattin Dinçel, altyapıda görevli antrenörlerin haftanın bir günü A takım antrenmanlarına katılabileceğini belirterek, "Antrenmanlarımızı takip edebilir, kendinize göre analizler yapabilirsiniz. Her konuda istişareye açığız. Zaman zaman altyapı takımları, bizlerle birlikte tesislerde yemek yiyebilir. Bizler de sizleri ziyaret eder, fırsat buldukça maçlarınıza geliriz. Koordineli çalışmalar ile yetenekli sporcuların yukarıya daha hızlı adapteleri konusunda görüş alışverişinde bulunalım. Gençler de bizim maçları izlemeye gelsinler. Gençleri kazanmak adına hepimiz taşın altına elimizi koyalım" dedi.

SPOR TOTO 3. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.