Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin 24. haftasında karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımı Zonguldak Kömürsp...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin 24. haftasında karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımı Zonguldak Kömürspor, ligin 24. haftasında Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Trabzon Akçaabat Kulübü’nün ligden çekilmesi üzerine 23. haftayı bay geçiren Kömürspor, 24. haftada Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdürdüğü antrenmanla hazırlıklarına devam eden Kömürspor, 41 puanla ligde üçüncülüğünü sürdürüyor.

Zonguldak Kömürspor’un Antrenörü Cahit Terzi, “Bu hafta Akçaabat ligden çekildiği için boş geçeceğiz. Bu arada hazırlıklarımız devam ediyor. Ligde oynanacak olan maçları takip edeceğiz. Yardımcı hocaları deplasmanda oynayacağımız takımları izlemeye yollayacağız. Şuan ikinci devreye iyi başlamadık. Beraberlikler, bir galibiyet ve bir de mağlubiyetimiz var. Bu hafta alacağımız 3 puan var. Önümüzdeki hafta da Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. O maçla bir çıkış yakalamak istiyoruz. İlk devrenin başlangıcındaki o çıkışı lider ile yapmak istiyoruz. İnşallah Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek güzel bir çıkış yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Terzi, Serkan ve Okan’ın sarı kart cezalısı olduğunu ve ayrıca Kadir’in de sakat olduğunu sözlerine ekledi. Teknik direktör Cahit Terzi, “Taraftarın desteği hep büyüdü. İki senedir ben bu takımın başındayım. Gerçekten onların hakkını ödeyemeyiz. Takıma iyi destek oldular. Takımı iyi motive ettiler. Stadı doldurdular ve bu bizi çok mutlu ediyor. İki üç maçta beraberliklerle bir düşüş yakaladık. Burada kimse pes etmesin. Taraftarlar da yanımızda bize destek versinler” açıklamalarında bulundu.

SPOR TOTO 3. LİG 1. GRUP’TA MÜCADELE EDEN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR, LİGİN 24. HAFTASINDA KARŞILAŞACAĞI DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.