Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Türkiye’de milli takım ve süper lig takımlarında uygulanan mentörlük eğitimi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da da uygulanmaya başlandı.Malatya İnönü Üniversitesi’nde gö...

Türkiye’de milli takım ve süper lig takımlarında uygulanan mentörlük eğitimi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da da uygulanmaya başlandı.

Malatya İnönü Üniversitesi’nde görev yapan öğretim görevlisi ve spor psikolojisi uzmanı Oktay Ceviz, haftanın belli günlerinde yeşil-kırmızılı futbolculara spor psikolojisi ve maç motivasyonu konusunda eğitim veriyor.

“EĞİTİM ÇOK FAYDALI OLUYOR”

Yeni Diyarbakırspor’dan yapılan açıklamada, verilen eğitimin faydalarına dikkat çekilerek, “Teknik heyet ve futbolcularımız idmanların dışındaki zamanlarda çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Haftanın belirli günlerinde sinemaya giderek çeşitli filmleri izleyip moral depolayan ve stres atan takımımız, maçlardan önce spor psikolojisi uzmanı (mentör) Oktay Ceviz tarafından çeşitli terapiler uygulanarak karşılaşmalara hazırlanıyor. Son derece faydalı olduğuna inandığımız bu eğitim çalışması devam edecektir” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.