Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Yeni Diyarbakırspor’da yeni sezon öncesindeki çalışmalarla ilgili yol haritası belli oldu.Teknik direktör Mustafa Ceviz’in Spor Toto 2. Lig’deki bir takımla prensipte anlaştığı için yeniden anlaşmaya...

Yeni Diyarbakırspor’da yeni sezon öncesindeki çalışmalarla ilgili yol haritası belli oldu.

Teknik direktör Mustafa Ceviz’in Spor Toto 2. Lig’deki bir takımla prensipte anlaştığı için yeniden anlaşmaya sıcak bakmaması üzerine teknik direktör arayışlarına başlayan yeşil-kırmızılılar, yeni teknik direktörü belirledikten sonra iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak. Yeni Diyarbakırspor’da 26 futbolcudan 14’ünün sözleşmesi devam ederken, 12’sinin sözleşmesi bugün itibarıyla sona erecek.

Anıl Çetin, Emre Bayram, Enis Gül, Eren Kurtulmuş, Gökhan İlhanlı, Halil Akhan, İbrahim Konuksever, İrfan İldiz, Kadir Şentürk, Nurullah Dağaşan, Ömer Sümer, Serdar Cansu, Tunç Behram ve Uğur Durmuş’un sözleşmeleri devam ediyor.

Erhan Kurt, Fahrettin Bıyıklı, Ceyhun Demircan, Erdinç Karakaş, Abdullah Sönmez, Mustafa Kuru, Gökhan Aydaş, Seyfettin Ural, Mehmet Özdıraz, Serdar Yazıcı, Samet Katanalp ve Can Avcı ise bugünden itibaren serbest kalacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.