Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve Denizli’nin Türk futboluna kazandırdığı en başarılı isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbolcu Ali Helvacı, yeşil sahalara tekrar dönüyor.

- Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve Denizli’nin Türk futboluna kazandırdığı en başarılı isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbolcu Ali Helvacı, yeşil sahalara tekrar dönüyor.

Geçen sezon Nisan ayı içerisinde Şekerspor ile yapılan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyun dışı kalan Ali’ni sağ ayak dizinin çapraz bağları kopmuştu. İzmir’de ameliyat olduktan sonra, tedavi sürecinde verilen çalışma programını uygulayan Ali, çok yakında özlediği formasına kavuşacak.

"Küçükken futbol benim için bir oyundu ama sonrasında futbol için nelerin gerekli olduğunu daha iyi anladım ve kendimi geliştirdim" diyen Ali Helvacı, “Pek çok arkadaşım antrenman sonrası eğlenceye, gezmeye giderken, ben daha iyi dinlenip kendimi toparlanmam gerektiğini öğrenmiştim. Belki de bu nedenle Denizli’den milli takımlara 68 kez ile en çok çağrılan isim oldum. Profesyonelliği erken yaşta öğrendim diyebilirim. Formumun zirvesindeyken, Denizli Büyükşehir Belediyespor - Şekerspor maçında çok talihsiz bir şekilde sakatlandım. Üzülmemek elde değil ama futbolun doğasında bunlar var. Şimdi azimle çalışıyorum ve her olaydan çıkardığım derslerle, ‘Her şeyde bir hayır vardır’ diyerek, yeni bir çıkış yapma hayaliyle, işime sarıldım. Takımla birlikte çalışmalara başladım. Ligin 2. yarısında tamamen hazır olacağım inşallah. Hedefim önce takımımda formama kavuşmak, sonrasında yeniden üst liglerde ve milli takımlarda oynayabilmek” dedi.

Milli maçlar dahil 210 resmi maçta görev alan ve 23 gol kaydeden Ali Helvacı, hiç kırmızı kart görmediği gibi, gördüğü sarı kart sayısı da sadece 17. Centilmenliği ve sağlam karakteri ile de ön plana çıkan geç futbolcu, kendisinde çok emeği bulunan Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’a çok şey borçlu olduğunu da sözlerine ekledi.

SPOR TOTO 3. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.