Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve yarışındaki Denizli Büyükşehir Belediyespor'da, Çankırıspor maçı öncesi Şahin’in sarı kart cezalısı olması, 6 futbolcunun da sarı kart sınırında bulunması teknik heyeti düşündürüyor.

- Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve yarışındaki Denizli Büyükşehir Belediyespor'da, Çankırıspor maçı öncesi Şahin’in sarı kart cezalısı olması, 6 futbolcunun da sarı kart sınırında bulunması teknik heyeti düşündürüyor.

Son 4 maçını kazanarak zirveye ortak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da kart sınırında olan futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Kırmızı-beyazlı futbolcular, 9 haftada toplam 35 sarı kart gördü. Kırmızı-beyazlılarda, takım kaptanı Süleyman Varlık ve kadronun önemli isimleri Ramazan Aksoy, Mert Ege Özeren, Uğur Ayhan, İlyas Ekiz ve Mehmet Mert Özkaptan 3’er sarı kartla kart sınırında olan futbolcular. Ligin başlangıcından bu yana 12 farklı futbolcu sarı kartla ihtar edilirken, kimse kırmızı kart görmedi. 4 sarı kartlı Şahin Şafakoğlu, Çankırıspor maçında forma giyemeyecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor'da daha önce de İlker Avşar sarı kart cezası nedeniyle, Derincespor maçında görev alamamıştı.

Futbolcularını gereksiz sarı kart görmemeleri konusunda uyaran teknik direktör Selahaddin Dinçel, “Pozisyon icabı kart görmeye sözüm yok ama hakemlerle, rakiple uğraşarak boşu boşuna kart göreni affetmem. Fazlasıyla kart gördük zaten. Oyun içinde kendinize hakim olun” dedi.

SPOR TOTO 3. LİG

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.