Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig
Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcisi Turgutluspor transfer döneminde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Kırmızı siyahlılar dış transferde kaleci Barış Başkan ve orta saha oyuncusu Okan Ünal ile sözl...

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcisi Turgutluspor transfer döneminde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Kırmızı siyahlılar dış transferde kaleci Barış Başkan ve orta saha oyuncusu Okan Ünal ile sözleşme imzaladı.

Profesyonel kariyerine İnegölspor’da başlayan, Kayseri Şekerspor ve Ankara Demirspor formaları giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Kırklarelispor’da profesyonel kariyerine başlayan İstanbulspor, Silivrispor ve Maltepespor formaları giyen 24 yaşındaki kaleci Barış Başkan, Turgutluspor Irlamaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle kendilerini kırmızı siyahlı yapan imzayı attılar. İmza töreninde Turguluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Fatih Acısoğan hazır bulundu. Hakan Sezer yaptığı açıklamada; "Her iki oyuncumuzda genç ve yetenekli isimler. Takımımıza önemli katkı sağlayacaklardır" dedi.

Oyuncular ise Turgutluspor’un başarısı için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını ifade ettiler.

Turgutluspor kalesini Barış Başkan'a emanet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.