Stem Çalıştayı Kayseri'de Yapıldı

Stem Çalıştayı Kayseride Yapıldı
Kayseri'de, yürütülen STEM projesi kapsamında Avrupa Birliği 7. çerçeve programı tarafından desteklenen ve ülkemizde Hacettepe Üniversitesi tarafından yürütülen Sorgulama Tabanlı Fen Eğitimi (SAILS) Çalıştayı, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyeleri Prof.

- Kayseri'de, yürütülen STEM projesi kapsamında Avrupa Birliği 7. çerçeve programı tarafından desteklenen ve ülkemizde Hacettepe Üniversitesi tarafından yürütülen Sorgulama Tabanlı Fen Eğitimi (SAILS) Çalıştayı, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Gültekin Çakmakçı ve Yrd. Doç. Dr. Zeki Bayram tarafından gerçekleştirildi.

Çalıştayı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ''Eğitim konusunda dünyanın yeni trendi olan STEM'i Türkiye'de ilk ve tek olarak gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu eğitimle STEM'in en önemli ayağı olan öğretmen eğitimini fen alanında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu eğitimlerin devamının getirilmesi için bütün imkanları seferber edeceğiz'' dedi.

Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gültekin Çakmakçı ülkemizde STEM kavramı yeni duyulmaya başlamasına rağmen Kayseri'de STEM eğitiminin yaklaşık 2 yıldır uygulanması ülkemiz adına gurur vericidir. Buna ön ayak olan Bilal Yılmaz Çandıroğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

STEM ÇALIŞTAYI KAYSERİ'DE YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.