Stk’lardan Adilcevaz Esnafına Katkı

Stk’lardan Adilcevaz Esnafına Katkı
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, ilçe esnafıyla sözleşme yaparak üyelerin alışverişlerini buradan yapmaları sağlandı.STK’ların Adilcevaz esnaflarıyla yaptıkları indirim...

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, ilçe esnafıyla sözleşme yaparak üyelerin alışverişlerini buradan yapmaları sağlandı.

STK’ların Adilcevaz esnaflarıyla yaptıkları indirim sözleşmesiyle birlikte üyeler hem ilçede daha hesaplı alışveriş yapacak hem de esnafa katkıda bulunmuş olacak. Türk Sağlık-Sen adına Adilcevaz kurum temsilcisi Arif İlgün, Adilcevaz İlçe Temsilcisi Enes Karakış, Türk Eğitim-Sen adına Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri İsmet Çevik ve Adilcevaz Türk Eğitim-Sen Mali İşler Sekreteri Sinan Çevik’in girişimleriyle ilçedeki sendika üyeleri için Adilcevaz esnafıyla indirim anlaşması yapıldı. Türk Sağlık-Sen Adilcevaz Temsilcisi Arif İlgün, amaçlarının Adilcevaz esnafına katkı sağlamak olduğuna değinerek, "İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve esnaflarımızla bir araya gelerek üyelerimiz için indirim anlaşması imzaladık. Yapılan antlaşmayla üyelerimiz bundan böyle artık Adilcevaz’da daha hesaplı alışveriş yapabilecekler. Bu anlaşmayla birlikte aynı zamanda üyelerimiz çalıştıkları ve emek verdikleri Adilcevaz’a ve esnafına katkıda bulunacaklardır. Yapılan indirim antlaşmaları inşallah hem üye arkadaşlarımız hem de esnafımız için hayırlı olur" dedi.

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE BULUNAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, İLÇE ESNAFIYLA SÖZLEŞME YAPARAK ÜYELERİN ALIŞVERİŞLERİNİ BURADAN YAPMALARI SAĞLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.