Stso Başkanı Kuzu'dan Davutoğlu Değerlendirmesi

Stso Başkanı Kuzudan Davutoğlu Değerlendirmesi
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak açıklanmasıyla, Türkiye’nin kalkınmada gösterdiği 12 yıllık restorasyon çalışmalarının artacağını söyledi.

- Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak açıklanmasıyla, Türkiye’nin kalkınmada gösterdiği 12 yıllık restorasyon çalışmalarının artacağını söyledi.

Davutoğlu’nu kutlayan Kuzu, ülkeye ve millete hizmeti farklı bir görevde sürdürmek üzere AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa adaylığı açıklanan Davutoğlu’nun Türkiye'ye hayırlı hizmetlerinin devamını dilediğini ifade etti. Türkiye’nin büyük bir restorasyondan geçtiğini belirten Kuzu, “Türkiye’nin seçimle gelen ilk Cumhurbaşkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için adaylığı açıklanan Ahmet Davutoğlu’nu tebrik ediyor, üstlendiği bu zorlu görevin hakkıyla üstesinden geleceğine olan inancımızı belirtmek istiyoruz. Türkiye, Başbakan Erdoğan 12 yıl boyunca büyük bir restorasyona tanık oldu. Bu süreç zarfında değişik kademelerde görev alan Davutoğlu’nun yeni görevi sırasında da ülkemiz ve mazlum halklar için hayırlı hizmetlerde bulunacağına olan inancımız tamdır. Kariyeri, vizyonu ve siyasi tecrübesiyle Türkiye Cumhuriyetinin bölgesel ve küresel anlamda gelişimine ve güçlenmesine sunacağı katkı bizce tartışılmazdır. 2023 hedeflerine ulaşabilme doğrultusunda olmazsa olmaz kural olan istikrarın devamını en iyi şekilde sağlayacağına inandığımız Davutoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletiyor, Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemize olan katkılarının devamını diliyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.