SU BORCU OLANLAR DİKKAT!

SU BORCU OLANLAR DİKKAT!
KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından su borçlarına yönelik uygulanan yapılandırılmada ilk taksit ve peşin yapılandırma ödemesinin 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılması gerekiyor.

7020 Sayılı Kanun kapsamında KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından su borçlarına yönelik uygulanan yapılandırılmada ilk taksit ve peşin yapılandırma ödemesinin 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılması gerekiyor.

Kanun kapsamında yapılandırma için ödenmesi gereken taksitlerin süresinde ve tam ödenmesi kanundan yararlanma hakkının devam etmesi için zorunlu olduğundan, taksitli ödeme seçeneğini tercih eden borçluların 31 Temmuz 2017 tarihine kadar ilk taksitlerini ödemeleri gerekiyor.  Ayrıca bir takvim yılında ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi durumunda söz konusu borçlar için kanunda belirtilen haklardan yararlanma hakları kaybediliyor.

Ödemeler Farklı Yerlerden Kolayca Yapılabiliyor

KASKİ Genel Müdürlüğüne ödemeler kurum veznelerinin yanı sıra www.maraskaski.gov.tr web sitesinden kredi kartıyla online olarak, PTT Şube ve acentelerinden ve anlaşmalı olunan bankalar aracılığıyla internet bankacılığı ve otomatik ödeme talimatı verilerek yapılabiliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.