Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı. Teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş, Balıkesirspor maçına hazır olduklarını söyleyerek, “Şiddetle puana ihtiyacımız var” dedi.

- Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile tamamladı. Teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş, Balıkesirspor maçına hazır olduklarını söyleyerek, “Şiddetle puana ihtiyacımız var” dedi.

Kulüp tesislerinde antrenör Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde antrenmanda yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş, zorlu bir sürecin başında olduklarını söyledi. Özkeş, “Fikstüre baktığınız zaman her iki takımında şiddetle puana ihtiyacı var. Bizim sıkıntılarımız elimizdeki eksik oyuncuların fazla olmasıdır. Biliyorsunuz Mandjeck sakat, Cem Can sakat, İlhan sakat yani 5 tane sakat oyuncumuz var. Mevki anlamında düşünürseniz orta saha oynayan oyuncularımızın ilk 11’de oynayan 4 tane oyuncumuz şu anda yok. Hafta başında böyle bir görev bize verildi. Hafta boyunca bütün futbolcu arkadaşlarımızın göstermiş olduğu saygılı, sevgili, planlı ve disiplinli çalışma bizi umutlandırdı” dedi.

Balıkesirspor'un önemli bir rakip olduğunu söyleyen teknik adam Özkeş, “Takım içerisinde herkes bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Balıkesirspor ligin sonuncusu. Nasıl olsa kolay, kazanırız diye bir düşüncemiz yok. Biz maça çok ciddi ve sıkı hazırlanıyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Bunun da farkındayız. Sporcu arkadaşlarımızın düzgün çalışması bizi umutlandırdı. Çıkıp en iyi bir şekilde bize gelen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Bunun başka bir alternatifi yok” ifadelerini kullandı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor - Balıkesirspor maçı yarın saat 16:00’da başlayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.