Süer’den Engellilere Sahip Çıkılsın İsteği

Süer’den Engellilere Sahip Çıkılsın İsteği
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer engellilere sahip çıkılmasını istedi.Dernek binasında açıklamada bulunan Silopi Engelliler Yard...

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer engellilere sahip çıkılmasını istedi.

Dernek binasında açıklamada bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer engelli vatandaşlara toplumda daha fazla yer verilmesini gerektiğini söyledi. Süer, "Derneğimizde çok sayıda engelli kardeşimiz bulunmaktadır. Biz elimizdeki imkanları bu kardeşlerimize seferber ediyoruz. İmkanlarımız kısıtlı ancak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kardeşlerimize yardım yapmak isteyenler derneğimizi ziyaret ederek kendileri ihtiyaç tespiti yapabilirler" dedi.

Engellilerin sorunlarının sadece yardımlar olmadığını belirten Süer, ilçede engelliler için yol ve kaldırım işaretlerinin olmamasına da tepki gösterdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.