Şükrü Nazlı Ve İshak Gazel Tarım Fuarı’nda

Şükrü Nazlı Ve İshak Gazel Tarım Fuarı’nda
AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, Frig Fuarcılık tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nı (KÜTAF) ziyaret...

AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, Frig Fuarcılık tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nı (KÜTAF) ziyaret etti.

Belediye Fuar Merkezi girişindE Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol tarafından karşılanan Nazlı ve Gazel, stantları tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulundu. Bu arada, Tuncay Varol, Nazlı ve Gazel’e fuarla ilgili genel bilgiler sundu.

Nazlı, Kütahya Tarım Fuarı’nın her yıl gelişip büyümesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İshak Gazel de, Kütahya’nın fuarlar şehri olması gerektiğini dile getirerek, stant açan firmalara ve üreticilere ilgile sebebiyle teşekkür etti.(EFE)

AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ŞÜKRÜ NAZLI VE İSHAK GAZEL, FRİG FUARCILIK TARAFINDAN BU YIL 7'NCİSİ DÜZENLENEN KÜTAHYA TARIM, HAYVANCILIK, SERACILIK VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARI'NI (KÜTAF) ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.