Süleyman Demirel Demokrasi Ve Kalkınma Müzesi Açılıyor

Süleyman Demirel Demokrasi Ve Kalkınma Müzesi Açılıyor
Türkiye’nin 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kardeşi iş adamı Şevket Demirel tarafından İslamköy’de yaptırılan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışı için bir gün önceden Ispa...

Türkiye’nin 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kardeşi iş adamı Şevket Demirel tarafından İslamköy’de yaptırılan Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışı için bir gün önceden Isparta’ya geldi.

İstanbul’dan özel uçakla saat 15.00’te adını taşıyan havalimanına inen Demirel’i; Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hasan İbicioğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Demirel’in yakınları karşıladı.

Hafif yağmur altında uçaktan inen Demirel, kendisine gelenleri selamladıktan sonra özel araca bindi. Bu arada THY’nin İstanbul uçağının da aynı saatlerde inmesi nedeniyle uçaktan inen yolcular araçta oturan Demirel’e el salladı.

Havalimanından kardeşi Şevket Demirel’in evine geçen Süleyman Demirel’in günü burada geçireceği yarın da açılış için İslamköy’e hareket edeceği öğrenildi.

Öte yandan, Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışı için Kosova Eski Cumhurbaşkanı Fatmir Sejdiu ile Romanya Eski Devlet Başkanı Emil Constantinescu ve eşi de THY’nin tarifeli uçağıyla Isparta’ya geldi. Heyeti Vali Vahdettin Özkan karşıladı.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışı yarın saat 12.00’de İslamköy’de gerçekleştirilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.