Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Tekirdağ'a bağlı Süleymanpaşa Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler kapsamında sokak hayvanlarının susuz kalmaması için her köşe başına su kabı koydu.

- Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Tekirdağ'a bağlı Süleymanpaşa Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler kapsamında sokak hayvanlarının susuz kalmaması için her köşe başına su kabı koydu.

Yürütülen proje kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi’nin renklerini taşıyan su kapları kedi ve köpeklerin yoğun olduğu yerlere yerleştirildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Veteriner İşleri Müdürlüğünü tebrik ederek, "Sokak hayvanları bizim için çok önemli. Onlarda bir can taşıyor ve onlar da bu şehirde bizimle yaşıyor. Süleymanpaşa Belediyesi olarak sokak hayvanları ile ilgili projelerimiz var ve daha güzel uygulamalar da yapacağız" dedi.

40 adet su kabının hayvanların ulaşabileceği yerlere montajının yapıldığını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral toplamda 100 adet su kabını şehrin dört bir yanına dağıtmak için ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.