’’Sultan’’ Bunu 5. Kez Yapacak

’’Sultan’’ Bunu 5. Kez Yapacak
Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Senarist ve Yönetmen Onur Ünlü ile birlikte hazırlayacağı film için beşinci kez kamera başına geçecek.Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, yapımcılığını kızı Y...

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Senarist ve Yönetmen Onur Ünlü ile birlikte hazırlayacağı film için beşinci kez kamera başına geçecek.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, yapımcılığını kızı Yağmur Ünal’ın üstlendiği film için beşinci kez kamera başına geçeceğini açıkladı. Yönetmen Onur Ünlü ile birlikte çalışacağını söyleyen Şoray, “Bu film benim tarzımın dışında ve yönetmenliğini yaptığım diğer filmlerden çok farklı olacak” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü’nde öğrencilerle buluşan Türkan Şoray, yoğun ilgi ile karşılandı. Şoray, öğrencilerin kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de kırmadı.

“SİNEMANIN YÜZÜNCÜ YILINDA SORUMLULUĞUMU YERİNE GETİRECEĞİM”

Bu yıl Türk sinemasının 100. yılı olduğunu ve bu 100. yılda seyirciye olan sorumluluğunu bir film çekerek yerine getireceğini söyleyen Şoray, “Sinemanın 100. yılında sinema seyircime sorumluluğum var. Bunun bilinci ve bu kadar yılın birikimi ile güzel bir film yapmak zorundayım. Kızımın kurduğu yapım şirketi ile bu konuda anlaşma sağladık. Onun bu arzusu çok hoşuma gitti. Şimdi yeni filmin hazırlıklarını yapıyoruz. Yani yapımcımı buldum, kızım yapımcım oldu diyebilirim” dedi.

Film ile ilgili ayrıntıları öğrencilerle paylaşan Şoray, “Bu filmde Altın Portakal’da en iyi Yönetmen ve Senaryo Ödülü’nü alan Onur Ünlü ile çalışıyoruz. Film Antalya’da çekilecek bir yaz filmi olacak. 2015’te vizyonda olması planlanıyor. Bu büyük filmin çalışmaları şuan yoğun olarak devam ediyor. Onur Ünlü inanılmaz bir sinemacı ve aramızda güzel bir fikir alışverişi oldu. Kara mizah içeren trajikomik bir film yapacağız” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAK BENİ MUTLU EDİYOR”

Öğrencilerle buluşmaktan büyük keyif aldığını belirten Şoray, “Bugün evime çok güzel anılarla döneceğim. Çok mutlu oldum ve öğrencilerle sıcacık dakikalar yaşadık. Gençlerin enerjisi, sevgisi hayatıma hayat katıyor. Bu davetten dolayı çok onur duydum. Rektörümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Burası bir ilim ve bilim yuvası, bu gençlerin ilerde ülkemize yararlı bir yurttaş olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.