Sultanhanı Kasabası’nda Kervan Kütüphanesi Açıldı

Sultanhanı Kasabası’nda Kervan Kütüphanesi Açıldı
Aksaray’ın Sultanhanı kasabasında Sultanhanı Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde işadamlarının desteği ile oluşturulan Kervan Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.Açılış törenine Vali Şeref...

Aksaray’ın Sultanhanı kasabasında Sultanhanı Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde işadamlarının desteği ile oluşturulan Kervan Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Vali Şeref Ataklı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak katıldı.

Sultanhanı’nın 10 bin nüfuslu büyük bir kasaba olduğunu belirten Vali Ataklı, hayırseverlerin desteği ile açılan kütüphanenin önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi. Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen öğretmen ve hayırseverlere teşekkür eden Vali Ataklı, “Öğrenciler için iyi bir imkan. Sultanhanı için onur verici bir durum. Eksik kitap ihtiyacı konusunda biz de destek vereceğiz. Emeği geçen başta hayırsever Sultanhanlı aileler ve işadamları olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kütüphaneyi gezerek bilgi alan Vali Ataklı, Kervan Kütüphanesi’nin okumaya, öğrenmeye ilgi uyandıracağını belirterek, öğrencilerden kütüphaneye gelerek kitap okumalarını, merak ettiklerini kitaplardan aramalarını tavsiye etti.

AKSARAY’IN SULTANHANI KASABASI’NDA SULTANHANI ORTAOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU BÜNYESİNDE İŞADAMLARININ DESTEĞİ İLE OLUŞTURULAN KERVAN KÜTÜPHANESİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.