Sümeyye Erdoğan Trabzon’da Kadem’in Açılışına Katıldı

Sümeyye Erdoğan Trabzon’da Kadem’in Açılışına Katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Türkiye’de yepyeni bir kadın hareketi olan KADEM’in Anadolu’nun dört bir tarafına yayılarak kadınların sorunlarına bizzat sahadan çözüm arad...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Türkiye’de yepyeni bir kadın hareketi olan KADEM’in Anadolu’nun dört bir tarafına yayılarak kadınların sorunlarına bizzat sahadan çözüm aradığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) 11’inci şubesini Trabzon’da açtı. Açılışa derneğin başkan yardımcılığını da yapan Sümeyye Erdoğan’ın yanı sıra KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, KADEM İl Temsilcisi Dr. Sevdegül Aydın Munga, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, eski Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ile dernek üyesi çok sayıda kadın da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Sümeyye Erdoğan, “Türkiye’de yepyeni bir kadın hareketi olan KADEM, Anadolu’nun dört bir tarafına yayılarak kadınlarımızın sorunlarına bizzat sahadan çözüm arıyor. Kadınlarımızın uğradığı hak ihlallerine ilişkin mücadele etmek için onların demokrasiye etkin katılımını sağlamak için, çalışırken dışarıdan ithal ve baskın kavramlarla değil, kendi medeniyet dünyamızdan aldığımız güçle hareket ediyoruz. Bu yolda kadim bir medeniyete sahip olan Trabzon’umuz KADEM’e ayrı bir renk katacaktır. Bu hareket bağrına basıldığında çok daha güçlü olacağız. Destek olan ve bizimle olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Trabzon Müftüsü Keramettin Demir dua okudu ve kurdele kesilerek KADEM Trabzon Şubesi’nin açılış yapıldı.

KADEM'İN AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.