SUNA'DA, GÖNÜL AŞKTAN YANA!

SUNA'DA, GÖNÜL AŞKTAN YANA!
Kahramanmaraşlı Yazar Önce Evlendi Çocuk Yaptı. Sonra İki Üniversite Okudur Kariyer Yaptı!

Kahramanmaraş'ta doğup büyüdüğü köyünden gelin olarak çıkan, mutlu evliliğiyle hayata daha sıkı tutunan, üçüncü çocuğu sonrası üniversite eğitimine başlayan ve KSÜ sonrası Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde eğitimine devam eden yazar Suna Çetinkaya'nın başarı öyküsüne şahitlik eden "Gönül Aşktan Yana" adlı ilk romanı okuyucuyla buluştu.

Genç bir kadının üç çocuğuyla bir arada hem üniversite okuması hem çocuklarının bakımıyla ilgilenmesi onu yazarlığa iten belki de en etkili güçtü. Üstelik evladının birinin o hastane senin bu hastane benim diyerek süren uzun tedavi sürecide belki de en önemli sebeplerinden biriydi.

Suna Çetinkaya'nın hüzün ve duygulu anlarını sevinç hisleriyle kaleme aldığı ve hayata dair yaşama tutunuşundan hayatın gerçeklerini eserin içersinde bulacağınız şiir tadında ölümsüz bir aşk romanına imza attı.

Türkiye'nin önemli yayınevleri ve e-kitap satış sitelerinde bir tıkla ulaşabileceğiniz Suna Çetinkaya " Gönül Aşktan Yana" adlı kitaba önümüzdeki aylarda farklı kentlerde yapılacak olan kitap buluşmaları/fuarlarından da ulaşabilirsiniz.

Yazarın romanı hakkında okuyucuların duygu ve düşüncelerini paylaştığı sosyal medya hesaplarında #gönülaşktanyana hashtagı ile sizlerde takip edebilirsiniz.

Suna Çetinkaya " Gönül Aşktan Yana" adlı kitabı İkinci Adam Yayınlarından çıktı.

Yazarın eserine: D&R , Emek, Ada,İdefix, Kabalcı,Pandora, İnkilap, Nezih ve Remzi kitapevleri ve e-kitap satış sitelerinden ulaşabilir, eşsiz aşk romanını şiir tadında okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.