’’Süper Kupa Maçına Kadar Hazır Olmalıyız’’

’’Süper Kupa Maçına Kadar Hazır Olmalıyız’’
Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Galatasaray, Rapid Wien ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare P...

Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Galatasaray, Rapid Wien ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına hazır olmaları gerektiğini söyledi. Hedeflerinin, oyuncularının fiziki anlamda güçlenmelerini sağlamak olduğunu belirten Prandelli, "Bu maçlarda rakip takımlar eğer sizden önce hazırlanmaya başladılarsa zaten zor duruma düşüyorsunuz. Ancak zor durumlarda da neleri tekrar çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu durumda bile çalışmayı ve 25 Ağustos’taki Süper Kupa maçına hazır olmayı düşünmemiz gerekiyor. Çok yoğun bir ay bekliyor bizi. Bol bol çalışıp hazır olacağız" diye konuştu.

"SNEİJDER ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU"

İtalyan hoca, defansta sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, "Defansın biraz hareketlenmesi gerekiyor. Biz fiziki açıdan çalıştık. Defansif olarak daha oyunlarımızı oynamadık. Şu ana kadar stoper için bir transfer söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Sneijder’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve kendilerine çok katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.