Şüpheli Pakete Değnekli Tekmeli Müdahale

Şüpheli Pakete Değnekli Tekmeli Müdahale
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde cadde üzerine bırakılan şüpheli bir paket polisi harekete geçirdi. Bomba imha uzmanı olmayan ilçede bir polisin çevrede bulduğu uzun bir değnekle paketi yere düşürmesi ve bir vatandaşın ise yere düşen paketi havaya atıp tekm

- Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde cadde üzerine bırakılan şüpheli bir paket polisi harekete geçirdi. Bomba imha uzmanı olmayan ilçede bir polisin çevrede bulduğu uzun bir değnekle paketi yere düşürmesi ve bir vatandaşın ise yere düşen paketi havaya atıp tekme vurması ilginç görüntüler oluşturdu.

Savrun Mahallesi Öğretmenevi arka tarafına bırakılan şüpheli bir paketi gören vatandaşlar, polisi arayarak bomba ihbarı yaptı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı. Sivil polis uzun bir değnekle paketi bulunduğu yerden yere düşürdü. Bütün bu müdahaleler olurken olay yerinde bulanan bir vatandaş yere düşen paketi eline alıp havaya atarak tekme vurdu. Bu esnada şüpheli pakete tekme vuran vatandaş “bom” diyerek çevresine şaka yapmayı da ihmal etmedi.

ŞÜPHELİ PAKETE DEĞNEKLİ TEKMELİ MÜDAHALE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.