"Suriye Sınırı Yol Geçen Hanına Döndü"

"Suriye Sınırı Yol Geçen Hanına Döndü"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, "PKK ve IŞİD terörünün tek sebebi Suriye sınırının yol geçen hanına...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, "PKK ve IŞİD terörünün tek sebebi Suriye sınırının yol geçen hanına dönmesidir" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP'li Tor, Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu'na 2 Mayıs 2016 tarihinde seçildiğini belirterek, KİT denetimlerine katıldığını söyledi. Tor, İller Bankası denetimlerinde onlarca denetim raporunun neticelendirilemediğini kaydetti.

Tor, terörün nedenlerine ilişkin soruya, "PKK ve IŞİD terörünün tek sebebi Suriye sınırının yol geçen hanına dönmesidir. Suriye politikasının iflasıdır. Emevi Camii'nde dua edecektik. Maalesef şehitler için dua etmeye başladık. Terörün tek sebebi budur" karşılığını verdi.

İsrail ve Rusya ile anlaşmaya varılmasına ilişkin olarak ise Tor, "Sorumluluk düzeyinde bulunanlar Reisicumhur, Başbakan konuşmalarına çok dikkat etmesi gerekir. Suriye, Rusya ile uçak krizi ile ilgili afaki, amacı aşan ifadeler kullandılar. İsrail ile ilgili konuşulanlar, neler söylediler, neler yaptılar. Ağızlarından çıkacak sözleri kulaklarının duyması lazım" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.