Suriyelilerin Açtığı Barda Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Suriyelilerin Açtığı Barda Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı
Şanlıurfa’da, Suriyelilerin açtığı bir barda bıçaklı kavga çıktı. Kavgada bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Atatürk Bulvarı’nda Suriyelilerin işlettiği bara giden...

Şanlıurfa’da, Suriyelilerin açtığı bir barda bıçaklı kavga çıktı. Kavgada bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Atatürk Bulvarı’nda Suriyelilerin işlettiği bara giden 25 yaşındaki Ahmet Zeren, Halil ve Mahmut Akgül, hesap nedeniyle Suriyelilerle tartışmaya başladı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine çok sayıda Suriyeli bıçaklarla Ahmet Zeren ve arkadaşlarına saldırdı. Zeren, olay yerinde hayatını kaybederken, Halil Akgül de ağır yaralandı. Halil Akgül’ün hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken, Mahmut Akgül de ilk müdahalesinin ardından taburcu edildi.

SURİYELİLERE TEPKİ

Evli ve 8 aylık çocuğu bulunan Ahmet Zeren’in cenazesi, Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morgundan otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi işlemleri için bekleyen Ahmet Zeren’in babası İbrahim Zeren ve yakınları, Suriyelilere tepki gösterdi. Gözyaşlarını tutamayan baba İbrahim Zeren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan çocuğunun katilleri olduğunu ileri sürdüğü Suriyelilerin yakalanmasını istedi. Baba Zeren, tek servetinin evladı olduğunu belirterek "O da evladım. Onu da elimden aldılar. Bana onun katillerini teslim etsinler” diye konuştu.

Zeren’in yakınları, birçok ilden çıkarılan Suriyelilerin Şanlıurfa’dan da ya sınır dışı edilmesini ya da sınır mülteci kamplarında toplanmalarını istedi.

Yapılan otopsinin ardından Ahmet Zeren’in cenazesi ailesi tarafından alınarak defnedilmek üzere Harrankapı Mezarlığı’na götürüldü.

Olayla ilgili çok sayıda Suriyeli şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyetin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.toplanmalarını istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.