Suriye’nin kuzeyine hava harekatı: 7 DEAŞ’lı öldürüldü

Suriye’nin kuzeyine hava harekatı: 7 DEAŞ’lı öldürüldü
TSK, Türk Hava Huvvetlerine ait savaş uçakları ile Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini, DEAŞ'e...

TSK, Türk Hava Huvvetlerine ait savaş uçakları ile Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini, DEAŞ'e ait 5 binanın içindeki teröristlerle beraber imha edildiğini açıkladı.

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün sabah saatlerinde Suriye'nin kuzeyine Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiğini bildirdi. TSK'dan yapılan açıklamada, "Tuğhali, Barigidah, Muraygil, Rail ve Şuvayrin meskun mahallerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile DEAŞ terör örgütü mensubu teröristler tarafından silah mevzii haline getirildiği tespit edilen 3 bina, komuta merkezi olarak kullanılan 2 bina içindeki teröristlerle beraber toplam 5 bina; Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile gerçekleştirilen hava harekatı sonucunda imha edilmiş, ilk görüntülerde dışarda bulunan 7 terörist de etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Görevini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.